Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un câine a mușcat grav 3 persoane, în Capitală: Printre victime, deputata Adriana Săftoiu: „Sângeram din greu"
WhatsApp
Deputata liberlă Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine în timp ce făcea mișcare, în parc, în zona sectorului 1 din București. La spital a remarcat că și alte persoane au fost mușcate azi de același câine. 
Foto ILUSTRATIV (sursa: Pixabay)

Deputata Adriana Săftoiu a fost mușcată de un câine în zona cartierului Greenfield din București, sectorul 1. Ajunsă la spital pentru îngrijiri, ea a constatat că alte 2 persoane au fost mușcate de același câine.

„Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu - Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui - un câine imens, negru cu alb, lățos. Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind.

Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu. N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu. Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în mașina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias.

Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balș pentru antirabic. În fața mea - încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din față îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un cîine cu aceleași semnalmente.

Am anunțat primăria sectorului 1. E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă", a povestit Adriana Săftoiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel