Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un britanic s-a ”mutat” într-un hotel de lux din Turcia pentru că e mai ieftin decât chiria sa din Anglia
WhatsApp
Un sejur de o lună într-un hotel de lux din Turcia e mai ieftin decât chiria în Anglia. Povestea britanicului care s-a mutat într-un hotel all-inclusive 
Sursă foto: thetravelbible.com

Josh Kerr, un TikToker din Manchester, Anglia, a găsit o soluție ingenioasă pentru a-și reduce costurile lunare de trai: s-a mutat într-un hotel all-inclusive de 5 stele în Turcia. În timp ce căuta oferte de vacanță, Kerr a descoperit că un sejur de 28 de nopți la Port River Hotel and Spa din Antalya costă doar 1.175 USD (1083.03 euro) , cu facilități precum piscină și sală de sport incluse. 

”A găsit cel mai șmecher mod de a trăi o viață confortabilă” 

 

Josh a comparat prețul vacanței în Turcia cu cheltuielile sale lunare din Manchester – 1.192 (1098.70) USD pentru chirie, taxe și utilități, fără a include costurile pentru alimente și băuturi, și a realizat că sejurul era o opțiune mai avantajoasă, scrie thetravelbible

Tiktoker-ul a colaborat cu o agenție de turism și s-a mutat în Turcia pentru a se bucura de toate experiențele pe care putea să le ofere bugetul alocat. Pe lângă traiul ”luxos” de care se bucură, tânărul le arată internatuților și cum a început să câteva lucrări dentare pentru că totul e mai ieftin acolo.

Revelația și planurile britanicului au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, utilizatorii lăudându-i ingeniozitatea. Un utilizator de pe platforma X a comentat: „Există un tip care s-a mutat într-o stațiune all-inclusive de 5* din Turcia, deoarece iese mai ieftin pe lună decât chiria și facturile sale din Manchester, care nici măcar nu includ mâncarea... A găsit cel mai șmecher mod de a trăi o viață confortabilă.”

Alții au declarat că ar urma exemplul lui Kerr dacă ar avea posibilitatea de a lucra de la distanță, un utilizator numindu-l „geniu”.

-----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel