Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat şi-a sufocat soţia după ce a aflat că aceasta este bolnavă. "A vrut să îi curme suferinţa, a fost o crimă din milă"
WhatsApp
Un britanic, în vârstă de 74 de ani, și-a asfixiat soția, după ce a aflat că aceasta este bolnavă. Bărbatul a susținut că a recurs la acest gest pentru ca ea să nu mai sufere după ce a fost diagnosticată cu leucemie.  
Foto ILUSTRATIV

Bărbatul, vârstă de 74 de ani, și-ar fi ucis soția pentru a-i curma suferința cauzată de leucemie. De asemenea, din cercetări a reieșit că acesta a încercat să se sinucidă înainte de a fi arestat.

Cuplul, căsătorit de 52 de ani, s-a mutat în Cipru după ce bărbatul și-a pierdut locul de muncă în minerit. Poliția cipriotă a confirmat că o anchetă penală este în curs de desfășurare.  

Britanicul și-ar fi ucis soția, în vârstă de 75 de ani - care fusese diagnosticată anterior cu leucemie - în casa lor din Tremithousa, un sat de lângă Paphos, acoperindu-i gura și nasul. 

Cyprus Mail relatează că acesta a încercat apoi să își pună capăt zilelor, dar a fost arestat la spitalul general din Paphos. 

 

"A fost o crimă din milă"

 

Rapoartele locale au mai spus că bărbatul și-a recunoscut crima și că ar fi susținut că soția sa a vrut să moară liniștită în urma diagnosticului său incurabil.

Poliția a fost alertată de Interpol la 18 decembrie, la ora 20.00, după ce bărbatul ar fi trimis un mesaj membrilor familiei în care le relata ce a făcut.

O anchetă penală este acum în curs de desfășurare în legătură cu incidentul, iar un purtător de cuvânt al poliției a declarat că ancheta încearcă să stabilească dacă moartea femeii a fost premeditată.

The SunOnline relatează că o rudă a familiei a declarat că poliția din Cipru a confirmat că moartea a fost o 'crimă din milă', dar, cu toate acestea, și-a exprimat șocul la aflarea veștii. 

Înainte de a se muta în Cipru, bărbatul a lucrat ca miner, iar un fost coleg de al său, în vârstă de 77 de ani, a declarat că cei doi formau un cuplu minunat și că toți cei care îi cunosc sunt șocați de această întâmplare, scrie Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel