Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat neidentificat a murit în urma unui accident produs pe un drum european din România
WhatsApp
Un bărbat, care încă nu a fost identificat de autorități, a murit după ce a fost lovit de o mașină pe o șosea din județul Galați. Victima a traversat un drum european și șoferul nu l-a văzut din cauza întunericului.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit Poliției, accident rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe Drumul European E 581, în apropiere de Tecuci. Un bărbat neidentificat a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină în timp ce traversa șoseaua prin loc nepermis. Șoferul este cercetat în cadrul unui dosar penal.

„La data de 10 ianuarie, ora 22.20, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe D.E. 581, în afara localității Tecuci. Victima, un bărbat a cărui identitate nu a fost stabilită, până în prezent, a fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea drumului mai sus menționat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea identității victimei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", informează IPJ Galați.

Polițiștii continuă cercetările, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel