Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat în drum spre Germania, care a plătit 1.500 de dolari pentru un act de identitate, oprit la frontieră 
WhatsApp
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean din Liban, care a încercat să intre ilegal în România, prezentând la control un pașaport suedez fals.  
Un bărbat în drum spre Germania, care a plătit 1.500 de dolari pentru un act de identitate, oprit la frontieră 

Bărbatul a plătit unui cetățean bulgar, suma 1.500 de dolari  pentru documentul în cauză, intenționând astfel să ajungă ilegal în Germania.

În ziua de 28.02.2022, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism. Împreună cu acesta călătorea un pasager, cetățean străin.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că pasagerul care se afla în mijlocul de transport a prezentat polițiștilor de frontieră pentru control, un pașaport care avea însemnele  autorităților suedeze.

 

Un bărbat în drum spre Germania, care a plătit 1.500 de dolari pentru un act de identitate, oprit la frontieră 

 

Existând suspiciuni cu privire la condițiile de formă și fond ale documentelor în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au stabilit că acesta este fals total.

La cercetări s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean libanez, în vârstă de  37 de ani și intenționa să ajungă în Germania. Bărbatul a declarat faptul că a obținut pașaportul de la un cetățean bulgar, plătind suma de 1.500 de dolari. De asemenea,  polițiștii de frontieră au descoperit asupra bărbatului, pașaportul personal emis de autorităţile libaneze, valabil și autentic.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, cetățeanul libanez a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel