Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat din Italia și-a eliminat familia în urma unui „ritual de exorcizare”. Fiica supraviețuitoare: „Spunea că e Diavolul în casă”
WhatsApp
Un bărbat și-a omorât soția și cei doi copii în urma unui ritual de „exorcism”. Fiica supraviețuitoare povestește că tatăl a făcut un „exorcism pentru a alunga diavolul din casă”. 
Foto: Giovanni Barreca (ucigașul) și soția sa/ Sursa: fanpage.it

Un italian în vârstă de 54 de ani din Altavilla Milicia, Palermo, și-a omorât printr-un „ritual de exorcizare” soția și cei doi copii fiindcă credea că familia lui este stăpânită de diavol. 

Informații care pot afecta emoțional.

Fiica supraviețuitoare în vârstă de 17 ani a povestit polițiștilor că bărbatul s-a trezit în toiul nopții rostind continuu că diavolul se află în locuința acestora. Bulversat de propriile gânduri, bărbatul a încercat să „scape” de cei posedați de Satana. La „ritual” au „participat” și alte două persoane, un cuplu care locuiau în apropiere.

„Ritualul de exorcism” a fost de fapt o crimă de o violență fără precedent

În urma informațiilor oferite de polițiști, trupul soției a fost găsit ars într-o groapă mică, săpată lângă casa familiei, iar cei doi copii (5 și 15 ani) se aflau în paturile lor, sugrumați cu ajutorul unor lanțuri. Antonella Salamone, soția bărbatului, ar fi împlinit mâine 31 de ani. 

Anchetatorii au suspiciunea că ucigașul este un fanatic religios. Bărbatul este un membru activ al comunității evanghelice locale, context în care a făcut cunoștință cu cele două persoane care l-au ajutat în „ritual”. Se pare că cei trei se întâlneau în privat pentru sesiuni de rugăciuni. 

Criminalul și-a mărturisit faptele sunând la poliție

În urma incidentului, criminalul a sunat la poliție pentru a-și mărturisi fapta. Acolo a fost găsită o singura supraviețuitoare, fiica cea mare al acestuia, în vârstă de 17 ani, care le-a povestit anchetatorilor că tatăl său împreună cu doi prieteni „au făcut un ritual de exorcism pentru a alunga diavolul”

Fata se afla în stare de confuzie la sosirea polițiștilor și a fost transferată ulterior într-un centru de ocrotire a victimelor, unde i se va oferi consultanță psihologică.

Ucigașul, de profesie zidar, și prietenii săi implicați în masacru, au fost arestați sub infracțiunea de triplă crimă și suprimarea unui cadavru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel