Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat cu afecțiuni grave, adus decedat la spital. Soția acestuia a murit cu o zi înainte de COVID
WhatsApp
Un bărbat de 79 de ani, suspect de COVID-19, a fost adus decedat, cu un autoturism particular, la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș", anunță reprezentanții unității medicale. Ei mai spun că soția bărbatului, care avea COVID-19, a murit cu o zi în urmă, la alt spital.

Conform sursei citate, luni după-amiază, la poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau în total patru persoane și care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, din Bucureşti. Cel care îl însoțeau au spus că pacientul este într-o stare generală extrem de gravă, suspect de COVID-19.

"În urma examinării clinice, echipa de medici de gardă - un infecţionist şi un specialist ATI - au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital. În această situaţie, conform procedurii, personalul medical a apelat serviciul 112 pentru a anunţa evenimentul.În circa 10 minute, la faţa locului s-a prezentat un echipaj de Poliţie. În urma verificării documentelor aduse de cei care însoţeau pacientul, s-a constatat că acesta suferea de multiple afecţiuni neurologice şi cardiovasculare cronice", afirmă reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase "Victor Babeș". Potrivit acestora, soţia sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte la un alt spital din Bucureşti.

Spitalul mai spune că Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a stabilit că nu este vorba despre o moarte suspectă, trupul persoanei decedate fiind transportat la Institutul de Medicină Legală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel