Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a fost arestat după ce și-a bătut părinții octogenari până i-a băgat în spital
WhatsApp
Polițiștii comisariatului Acireale au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani din Acese după ce în seara zilei de 27 august și-a bătut părinții octogenari până i-a băgat în spital.

În noaptea de 27/28 august polițiștii din Acireale au fost solicitați să intervină în urma unui apel telefonic privind violența domestică. 

La adresa respectivă locuia un bărbat în vârstă de 40 de ani, cunoscut autorităților pentru fapte similare comisese anterior. În după-amiaza aceleiași zile, a lovit-o mai întâi pe mama sa iar la momentul intervenției polițiștilor îl bătuse pe tatăl său.

Părinții, ambii în vârstă de 80 de ani, au fost transportați cu ambulanța la spitalul local, unde au rămas internați. Femeia a prezentat un traumatism la nivelul feței, în timp ce tatăl a fost internat pentru fractură de femur stâng.

Curtea din Catania, luând în considerare faptele procesului penal pentru infracțiunea de vătămare corporală agravată, cât și violențele anterioare comise asupra părinților au dispus arestarea bărbatului.

”Măsura luată a fost necesară având în vedere gravitatea conduitei acestuia față de părinții vârstnici”, precizează instanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel