Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un băiat de 14 ani din Gorj a furat mașina tatălui, a fugit de poliție și s-a răsturnat cu ea 
WhatsApp
Un băiat de 14 ani a provocat mari bătăi de cap familiei după ce a furat mașina tatălui. Aventura nu avea să se oprească aici, iar totul a fost foarte aproape de o tragedie. 
Urmărire ca-n filme pentru a opri un șofer român

Un băiat în vârstă de 14 ani este cercetat de poliţişti după ce a sustras autoturismul tatăl său şi l-a condus pe drumurile publice, apoi s-a răsturnat cu el, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, marţi, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bolboşi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 673, au observat în trafic un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia.

După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană.

Băiatul mai luase un pasager și după ce mașina s-a răsturnat au fugit amândoi



"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autovehiculul nu era înmatriculat şi aparţinea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Bolboşi, plecat de la domiciliu. În lipsa sa, fiul său, de 14 ani, a luat autoturismul şi l-a condus pe drumurile publice, deşi nu deţine permis de conducere. Tot din cercetări, poliţiştii au mai stabilit că în autoturism se mai aflase şi un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate. Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", arată Poliţia.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru în scop de folosinţă şi conducere a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis de conducere, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel