Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un automobil Dacia Duster a băgat în șanț un Ferrari F90. Pagube de jumătate de milion de euro
WhatsApp
Poliția din Slovacia, regiunea Bratislava, a raportat, în luna martie, că un autoturism Ferrari a ajuns în șanț, după ce s-a ciocnit de o Dacia Duster, iar pagubele sunt de jumătate de milion de euro .
Un automobil Dacia Duster a băgat în șanț un Ferrari F90. Pagube de jumătate de milion de euro

Evenimentul rutier s-a produs pe autostrada D4, pe sensul de mers spre orașul Stupava. Două autovehicule, un Ferrari SF90 și o mașină Dacia Duster, au intrat în coliziune. În urma impactului, Ferrari SF90 a ajuns în șanț, scrie formulapassion.it.

Se pare că Dacia Duster a vrut să întoarcă, fără să cedeze trecerea automobilului Ferrari-ului care venea de pe contrasens. Unul dintre cei doi șoferi implicați în coliziune a fost rănit ușor, însă nu a rămas internat.

Poliția slovacă a oferit și o primă estimare a pagubelor suferite de mașini. Proprietarul mașinii sport va plăti aproximativ jumătate de milion de euro pentru reparații. Pagubele suferite de Dacia au fost mai mici, fiind estimate la 5.000 de euro.

Nu este încă clar dacă accidentul a fost cauzat de condițiile de drum sau de alți factori. Poliția investighează accidentul. Oamenii legii au precizat pe Facebook că ambii șoferi au fost supuși testului de alcoolemie, rezultatele fiind negative.  

După cum se poate observa din câteva fotografii, care au fost postate pe rețelele de socializare, ambele mașini au raportat diverse avarii. Duster-ul are partea din față avariată și toate airbag-urile explodate.

Supermașina Ferrari SF90 a fost, literalmente, aruncată de pe șosea și prezintă diverse avarii în fața și probabil și la șasiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel