Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autocar s-a răsturnat azi noapte pe DN1: Șoferul a rămas încarcerat
WhatsApp
Accident rutier, azi noapte, în comuna prahoveană Cornu, pe DN1. Un autocar s-a răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat. Era era singur în maşină când s-a produs incidentul. 
Un autocar s-a răsturnat azi noapte pe DN1: Șoferul a rămas încarcerat. FOTO: captură video Observator

Bărbatul de 41 de ani a fost fost scos din vehicul de către pompieri, iar apoi a fost predat echipajului de pe ambulanţă, care l-a transportat la spital. 

 

În autocar se afla doar șoferul

 

Șoferul avea mai multe traumatisme, însă, din fericire, era conştient, informează Observator. „În urma evenimentului rutier, șoferul a rămas încarcerat, dar conștient. La locul indicat au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, accidentul s-a produs la km 94+500 al drumului național, pe sensul de mers spre Ploiești. Din fericire, autocarul era gol. „Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autocar, fără pasageri, pe DN1 din direcția Brasov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier, iar din impact a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat”, au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel