Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un angajat de la salubrizare din Bistriţa-Năsăud a găsit o sacoşă plină cu bani în chiar prima lui zi de muncă - FOTO
WhatsApp
Un angajat al firmei de salubrizare din orașul Beclean a găsit o sacoșă plină de bani în chiar prima sa zi de muncă. Bărbatul a mers imediat la poliție. 

Prima zi de muncă pentru un angajat de la salubrizare din oraşul Beclean s-a dovedit una cu peripeţii încă de la debut, după ce acesta a găsit o sacoşă cu bani, carduri bancare şi documente personale, pe care a dus-o la poliţie pentru a fi returnată păgubitului

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a ţinut să îl felicite pe bărbat pentru spiritul civic, printr-o postare publică pe pagina de socializare a instituţiei.

"Astăzi, dis-de-dimineaţă, pe la ora 05:00, în prima lui zi de lucru în cadrul firmei care asigură servicii de salubrizare în oraşul Beclean, Marius a găsit o sacoşă în care se aflau mai multe documente personale, carduri bancare şi suma de 3.000 de lei.

I-a dus de îndată la sediul Poliţiei, pentru a fi returnaţi păgubitului, după care şi-a văzut, responsabil, de treabă. Pentru bunăvoinţa, spiritul civic şi modestia de care a dat dovadă, îi mulţumim şi-l dăm astăzi exemplu de 'AŞA DA!' ", se arată în mesajul de pe Facebook al celor de la IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel