Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Uluitor: Petre Daea, ministrul Agriculturii, a SFORĂIT în direct, la televizor
WhatsApp
Primul ministru al României care a sforăit în direct, la televizor. este vorba despre Petre Daea, ministrul Agriculturii, care, contactat de jurnaliștii Antena 3 CNN, după ce a răspuns la telefon, cât timp se pregăteau cei din regie pentru transmiterea apelului telefonic pe post, se pare a adormit...

În timpul emisiunii Decisiv, de la Antena 3 CNN, una dintre cele mai urmărite din România, prezentate de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache, ministrul Petre Daea a...sforăit în direct și în premieră.

Uluitor: Petre Daea, ministrul Agriculturii, a SFORĂIT în direct, la televizor

 

Contactat pentru un punct de vedere cu privire la scumpirea produselor alimentare, în timp ce aștepta din regi semnalul pentru a intra în direct, demnitarul se pare că a adormit la telefon. Jurnalista Mădălina Mihalache l-a interpelat de mai multe ori, timp în care pe fundal se auzeau doar mici sforăituri, fapt ce a stârnit râsete timide în rândul prezentatoarelor.

Ulterior s-a încercat un nou apel telefonic, ministrul Agriculturii răspunzând de această dată, ușor buimac. 

Minitrul Petre Daea este cunoscut pentru gafele pe care le-a comis de-a lungul timpului. De pildă astă vară s-a dus să vadă efectele secetei în câmp, chiar dacă afară era întuneric.  

Petre Daea și celebrul război cu cormoranii

 

Deputatul PSD Romeo Lungu a postat pe Facebook fotografii cu Petre Daea în aceată ipostază.

„Agricultura nu ține cont de anotimp, de zi sau noapte, ori de data din calendar. Este și motivul pentru care Petre Daea a ținut să vadă singur starea culturilor, imediat după învestirea în funcția de ministru. La Buzău a ajuns noaptea, dar asta nu l-a oprit din a merge direct pe câmp să evalueze pagubele făcute de secetă. Aceasta creează probleme majore #agricultorilor din toată țara și cere o intervenție #rapidă. Iar asta este și ceea ce face Petre Daea! Am toată încrederea că va veni în cel mai scurt timp cu soluții pentru fermieri și sistemul de irigații, lucruri vitale pentru #securitatea #alimentară a României”, a scris deputatul PSD Romeo Lungu. 

Petre Daea este celebru și pentru „războiul“ său cu cormoranii. "Cormoranii mănâncă mai mult peşte decât românii. Peste 20.000 - 30.000 tone în funcţie de efectiv. Efectivul de păsări a crescut foarte mult, iar acum ne aflăm în situaţia de a interveni. Soluţia este reducerea efectivelor de păsări în aşa fel încât echilibrul să fie respectat. Este păcat să lăsăm la voia întâmplării această situaţie, iar piscicultorii să înregistreze pagube care îi conduc la falimente cu implicaţii şi economice şi sociale", declara în vara anului 2019 Petre Daea, într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel