Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele cuvinte ale secretarei facultății UMF București. Vali Cătălina Matei i-ar fi trimis un mesaj vocal fiului ei
WhatsApp
Un detaliu sfâșietor a ieșit la iveală odată cu investigația morții secretarei Facultății de Moașe și Asistenți de la „Carol Davila” din București. Potrivit unor surse din anchetă, Vali Cătălina Matei i-ar fi lăsat fiului său un mesaj audio de adio, chiar înainte de a-și pune capăt zilelor.
Ultimele cuvinte ale secretarei facultății UMF București. Vali Cătălina Matei i-ar fi trimis un mesaj vocal fiului ei

Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București este zguduită de o tragedie care a șocat întreaga comunitate academică. Vali Cătălina Matei, secretara Facultății de Moașe și Asistenți, în vârstă de 43 de ani, a fost găsită fără viață într-un lac din Capitală, după ce fusese declarată dispărută în noaptea de 18 septembrie.

Dispariția femeii a fost raportată de familia ei în dimineața zilei de 18 septembrie, când aceasta nu s-a mai întors acasă. Ultima dată a fost văzută plecând din locuința sa din Sectorul 2, în jurul orei 00:00, fără a oferi nicio explicație. Camerele de supraveghere din apropierea lacului au surprins-o pe femeie îndreptându-se singură către apă, ceea ce a determinat anchetatorii să ia în calcul ipoteza unei sinucideri.

 

Ultimul mesaj adio 

 

Un detaliu sfâșietor a ieșit la iveală odată cu investigația. Potrivit unor surse din anchetă, Vali Cătălina Matei i-ar fi lăsat fiului său un mesaj audio de adio, chiar înainte de a-și pune capăt zilelor. Din păcate, acesta nu a putut să-l asculte la timp, deoarece avea telefonul închis în acea noapte.

Conținutul exact al mesajului rămâne necunoscut, însă anchetatorii cred că acesta ar putea oferi indicii valoroase despre starea emoțională a femeii în ultimele momente din viață.

Poliția a confirmat că mesajul a fost trimis la scurt timp după ce femeia a plecat de acasă, în jurul orei 00:00.

„Este o tragedie imensă pentru familie. Mesajul ar fi putut oferi o șansă de intervenție, dar din păcate nu a fost posibil”, a declarat un reprezentant al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

 

Ipoteza sinuciderii, luată în considerare

 

Circumstanțele în care a fost găsită Vali Cătălina Matei par să indice o sinucidere. Camerele de supraveghere din apropierea lacului nu arată prezența altor persoane în momentul în care femeia a ajuns acolo. Totuși, anchetatorii nu exclud alte variante și continuă cercetările pentru a clarifica toate detaliile acestui caz.

„În urma activităților desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB)- Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a anunțat miercuri seara DGPMB într-un comunicat oficial.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Deși indiciile actuale sprijină varianta sinuciderii, ancheta este în desfășurare, iar autoritățile vor examina toate ipotezele pentru a asigura o soluționare completă a cazului.

 

Comunitatea academică, în stare de șoc

 

Moartea Cătălinei Matei a lăsat Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" într-o stare profundă de șoc. Colegii și studenții și-au exprimat tristețea și consternarea față de această pierdere neașteptată. 

Locuitorii din zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii au declarat că nu au observat nimic neobișnuit în acea noapte și că nu au fost raportate incidente violente în regiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel