Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UK. Momentul ȘOCANT în care mai mulți imigranți "evadează" din camionul unui român. VIDEO
WhatsApp
Imagini incredibile surprinse pe o autostradă din Marea Britanie. Mai mulți imigranți ies din remorca unui TIR cu numere românești. VIDEO

Mai mulți imigranți de origine africană au ieșit din remorca unui camion cu numere românești, după ce vehiculul a fost oprit în trafic de către doi șoferi britanici.

Potrivit publicației The Mirror, britanicii au reușit să oprească TIR-ul cu numere de Timiș după ce au observat mai multe mâini care ieșeau pe sub ușile remorcii acestuia. Camionul trecuse de Tunelul Dartford și ieșise pe M25, în Essex, când a fost observat de un șofer britanic.

Acesta a declarat că a văzut că pe sub ușile remorcii ieșeau niște brațe, iar împreună cu un alt conducător auto a încercat să îi atragă atenția șoferului de pe camionul cu numere românești că se petrece ceva în remorca lui.

(w460)

„Nu am văzut niciodată așa ceva. Când am ieșit din tunel am văzut niște brațe care ieșeau din remorcă și am încercat să îi atrag atenția șoferului", a declarat șoferul Sam Hollamby

„Când șoferul nu a oprit, cei din remorcă au început să arunce sticle și apoi au aruncat o pilotă. Șoferul a încercat să oprească camionul pe o altă șosea, dar s-a răzgândit rapid, ceea ce am găsit ciudat", a continuat Hollamby.

TIR-ul românesc a oprit chiar într-o stație de autobuz. Apoi, șoferul a coborât din cabină, și-a pus mănușile, a deschis ușa, iar din remorcă au coborât opt persoane.

"Șoferul nu părea deloc uimit. Nu a verificat camionul, doar s-a urcat la volan și a pornit din nou", a mai spus britanicul.

(w460)

Cei doi martori au filmat momentul în care bărbații coborau din mașină, înveliți în pături și haine.

Unii se uitau fix în camera de filmat și zâmbeau, înainte să fugă spre câmp. Șoferul a venit la cel cel care filma și a încercat să îi explice că cei din remorcă s-au urcat, probabil, la controlul de frontieră din Calais. Între timp, imigranții au escaladat gardul de pe autostradă și au fugit pe câmp.

Iată imaginile:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel