Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tzancă Uraganu și Florin Salam s-au certat. Tzancă spune că Salam ar fi început să halucineze
WhatsApp
Este din nou scandal în lumea maneliștilor. Desi erau de nedespărțit, Tzancă Uraganu anunța că nu mai vrea să mai aibă de-a face cu Florin Salam niciodată. 

Motivul pentru care Tzancă Uraganu a rupt relația cu Florin Salam este pentru că nu a venit la botezul fiului său. De asemenea, spune Tzancă, Florin Salam a început să aibă un comportament deviant, să creadă că oameni din formația lui Tzancă ar dori să-l otrăvească. 

"Omul ăsta mi-a botezat fata, a fost ca un frate pentru mine. Aici nu e vorba doar despre o ceartă, este vorba despre o despărțire frățească, atât. Îmi anunț despărțirea frățească față de Florin Salam. Atât anunț. Nu mai vreau să-l pup la mișto, să stăm la șprițuri, să stăm cum stăteam noi înainte când ne plimbam și stăteam toată ziua. Eu nu pot să fiu așa, dacă nu simt treaba asta, nu am cum. Am căutat eu avantaje sau ceva de la el? Și acum când a cântat cu mine undeva... era o petrecere de-asta unde am cântat și eu, a dat dedicații, eu am luat toți banii și i-am dat înapoi cu japca. Am eu nevoie de ceva de la el? Am plătit când trebuia să plătesc. Am recuperat toți banii, dar și dacă nu-i recuperam, nu era problemă. Am dat și 9000 euro și nu m-am supărat. Niciodată în viața mea n-am crezut că n-o să mai vorbesc cu tine. Dar știi ceva? Niciodată să nu spui niciodată. 

A fost și treaba cu formația mea. Eu le-am zis să nu vorbească cu tine nimic despre bani, să nu-ți ceară nici un ban. Dacă făceau treaba asta, erau mâncați tu știi foarte bine. I-ai pus să-ți facă masaj, să te tragă, să-ți facă toate alea, să te lase să doarmă, să te respecte. Tu ar fi trebuit ca de la Baia Mare să te duci la Oradea, unde aveam cântare. Doi dintre ei au vrut să meargă cu mașina cu tine și tu n-ai vrut să-l iei că ai zis că-ți aruncă otravă prin mașină. Păi dacă tu spui asta de formația mea, pe urmă spuneai că eu i-am pus. La nivelul ăsta ai ajuns cu mine, deși eu ți-am pus la dispoziție formația mea, să faci ce vrei cu ei?" a spus Tzancă Uraganu.

Tzancă: Mereu i-am dat prioritate lui Florin Salam. De acum o să fie invizibil pentru mine

 

Tzancă spune că din cauza lui Florin Salam nu au venit la botezul fiului său nici alte persoane care îi erau apropiate. 

"Tu ai avut niște transformări de-astea față de mine, exact față de cine nu trebuia. După ce că mai ai doar câțiva oameni lângă tine și ți-am fost ca un frate, ai reușit să faci în așa fel încât să mă îndepărtezi și pe mine, să nu mai am nici o legătură cu tine, nici o treabă. A doua zi după botez mi-a venit aiurea să te văd. Și pe stradă dacă te vedeam, mă uitam în altă parte. Știi că toată viața mea eu te-am lăsat să cânți înaintea mea oriunde. Orele mele ți le-am dat ție. Când te vedeam lângă scenă, știam că te grăbești și mă opream eu ca să intri tu. Aș fi putut să fiu și eu nerespectuos față de tine, așa cum ai fost și tu. Toată viața mea ți-am dat prioritate, cu orice. După botez ai fost invizibil și așa o să rămâi pentru mine. N-o să mai am absolut nici o treabă cu tine. N-o să-ți vorbesc niciodată urât. 

Nu mai vreau să avem nici o interacțiune, nici o apropiere, absolut nimic. Pentru gestul pe care l-ai făcut acum două zile, dar și pentru gestul de la Oradea, când tu ai plecat de la masa unde eram eu și ai plecat la altă masă. Te-ai certat cu Bogdan de la Ploiești și n-a venit la botez, deși  a crescut cu mine, apoi cu Leo de la Kuweit, care e finul meu, voiam să-l pun să și cânte, e de-al meu și el, tot din cauza ta n-a venit și mulți alții. Ca să știi. 

Dacă stau să trăiesc după darul care a fost la petrecerea mea, jur că trăiesc vreo opt ani fără să fac nimic. Am vrut să fac petrecerea fără dar, doar că n-am scăpat de tata. Am avut și neamuri mai amărâte care n-au bani, dar i-am ajutat eu, le-am dat de drum. La mine nu e vorba despre bani, nu se punea problema de așa ceva. Mare atenție cu cine sunteți frați," a mai spus Tzancă Uraganu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel