Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turiști, înșelați de două ori în 10 minute, în Milano: „Fiți atenți, sunt escroci absolut peste tot“
WhatsApp
Doi turiști americani sosiți la Milano atrag atenția supra escrocilor și povestesc despre cum au reușit să fie păcăliți de două ori în zece minute.

Doi turiști americani, sosiți în Italia, la Milano, își povestesc pe TikTok experiența pe care au avut-o cu escrocii care abia așteaptă să le scoată, într-un mod mai mult sau mai puțin plăcut, banii din buzunar.

Dacă veniți la Milano, fiți atenți, există, literalmente, escroci absolut peste tot. Am ieșit cam de 10 minute și am fost înșelați de două ori. Prima dată, eram lângă Domul din Milano, care este un loc foarte frumos unde poți face poze. Vine la noi un tip și ne spune: "Haideți, lăsați-mă să vă fac o poză pentru trei euro". Noi am zis, bine, sigur, de ce nu? Așa că ne face poze și ne tot zicea: nu, mișcă-te încoace, mișcă-te încolo, mai bine așa, mai bine așa. Apoi zice, bine, lasă-mă să ți le trimit. Așa că ne-a trimis 10 poze și a zis că face 30 de euro. Îi spunem: nu, ai spus una la 3 euro. Nu trebuie să ni le trimiți pe toate, doar una e bine. Iar el zice: nu, pentru că eu vi le-am trimis acum, așa că trebuie să mă plătiți. I -am răspuns: nu, nu o să te plătim. El zice: haideți, lăsați-mă să vă duc la bancomat; așa că ne duce la ATM, care e la o distanță de o stradă de toată lumea“, povestește o tânără turistă pe canalul ei de TikTok, unde a strâns deja zeci de mii de comentarii și vizualizări.

Citește și: Grevă aviatică în Italia, 4 iunie. Haos în aeroporturi, zboruri anulate sau modificate: Tot ce trebuie să știi

Iar acest tip de înșelătorie nu este singura pățanie a turiștilor dornici să vadă Milano.

Următoarea... Acum intrăm într-un castel frumos. Un tip vine la noi și îmi pune o brățară pe umăr și zice: "Ia-o, e gratis". Ce doamnă drăguță, un cuplu drăguț, ia asta, ia asta gratis. Eu am refuzat: "E în regulă". El a spus, "Nu, e gratis". Am zis, bine, super.  Apoi a luat-o, mi-a pus-o la încheietura mâinii, l-a luat pe prietenul meu, i-a pus o brățară șo prietenului meu și apoi a zis: ok, 10 euro. Eu zic: 10 euro?! pentru ce? El zice: "donație, donație"“, povestește tânăra, stupefiată de cele petrecute.

Vezi și: Italia. 17 români, expulzați după o escrocherie de proporții. Cum profitau de generozitatea turiștilor ca să se îmbogățească

 

@getlostwebsite Please be careful!! #reality #storytime #traveltok #milan ♬ original sound - Get Lost

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel