Rachelle este încântată că restaurantele au inclusiv meniuri de post, spunând că este perfect pentru vegetarieni și vegani, relatează Ziare.com. Drept urmare, alături de un grup de prieteni, a comandat toate preparatele din meniul de post. De asemenea, aceștia comandă și vin roșu deoarece „vinul românesc este foarte bun”.
Pe masă se pot observa salată orientală, mămăligă cu varză, salată de vinete, zacuscă, fasole bătută, ciuperci. Desigur, le-au mâncat pe toate cu pâine și s-au arătat foarte încântați.
Mai apoi au comandat iahnie de fasole, cârnați cu cartofi prăjiți, salată de varză.
Adevărata surpriză a fost când la restaurant a venit o formație de muzică populară, iar Rachelle a dansat alături de cântăreți, cu toate că nu înțelegea nimic din melodia ”Constantine, Constantine”.
A urmat și desertul, papanași și mere coapte. Deși mărul copt cu nuci și gem i-a plăcut la nebunie, situația nu a stat la fel în cazul papanașilor. Nu i-a plăcut smântâna, însă doar gogoașa cu gem i s-a părut o combinație bună.
„Sunt atât de plină și de obosită, dar m-am simțit atât de bine. Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase. Murăturile, totul a avut un gust atât de bun. Iar acel măr umplut cu gem și nuci, doamne. La final am plătit 366 de lei pentru 5 persoane”, spune Rachelle.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News