Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turist jefuit de o româncă în metroul din Milano: bărbatul a rămas fără 14.000 de euro
WhatsApp
Un turist care ieșea din metrou la Gara Centrală din Milano, a observat că cineva i-a tras geanta. Bărbatul a văzut imediat o femeie care se îndepărta, a urmărit-o și a oprit-o, permițând apoi ofițerilor să o aresteze .
Turist jefuit de o româncă în metroul din Milano, bărbatul a rămas fără 14.000 de euro. Sursa - Pexels

S-a întâmplat, duminică, după-amiază, 11 decembrie. Victima este un turist de 35 de ani din Azerbaidjan. În geanta pe care a găsit-o cu fermoarul deschis, potrivit acestuia, avea 14 mii de euro cash pe care femeia reușise să-i fure în timp ce urca pe scările rulante ale metroului. 

Când au oprit-o, ofițerii au reușit să recupereze doar o mică parte, 1.400 de euro, din suma de numerar pe care bărbatul a declarat că o avea cu el în acel moment, scrie La Repubblica.

Hoțul a fost identificat: este o româncă de 21 de ani cu antecedente penale, specifice acestui tip de infracțiuni, unul dintre mulți hoți de buzunare care înghesuie în transportul public.

Potrivit reconstrucției polițiștilor sosiți la fața locului, alertați de victimă, este posibil ca hoțul, înainte de a fi blocat de victimă, să fi reușit să transmită majoritatea banilor unui complice din metrou.

Cu toate acestea, polițiștii nu l-au găsit pe complice, care cel mai probabil a scăpat înainte de sosirea poliției. Femeia a fost arestată.

Un alt român este acuzat de furtul unei casei de marcat, în care se aflau toate încasările, dintr-un restaurant din Aprilia.

 

Restaurant din Italia, jefuit de un român: hoțul a fugit cu toate încasările

 

Sâmbătă seara, 2 decembrie, în Aprilia, în cadrul activităților de prevenire și reprimare a fenomenului de furturi comise împotriva activităților comerciale, carabinierii au arestat, la finalul unei lungi urmăriri, un român de 42 de ani, acuzat de furtul casei de marcat automate dintr-un restaurant, cu încasările aferente în interior.

Furtul a avut loc după ce infractorul a spart geamul uneia dintre ușile de la intrare și a intrat în restaurant, scrie latinanews.eu.

Carabinierii, sosiți la fața locului imediat după furt, l-au văzut pe vinovat fugind și au început imediat să-l urmărească. Persoana arestată a fost reținută în camerele de securitate ale Direcției Teritoriale Carabinieri Aprilia, în așteptarea judecății imediate la Judecătoria Latina.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel