Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turcia. Zece oameni au murit în urma incendiului de la secţia ATI
WhatsApp
Încă o persoană rănită în urma incendiului izbucnit într-o secţie de terapie intensivă COVID-19 al unui spital din provincia Gaziantep din sud-estul Turciei a murit, a anunțat, duminică, ministrul Sănătății, Fahrettin Koca. Bilanțul a ajuns la 10 decese.
ambulante_turcia

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a scris, duminică, pe Twitter, că al zecelea pacient rănit de explozia urmată de incendiu de la un ventilator cu oxigen, a murit.

„Unul dintre pacienții noștri a murit în spitalul unde a fost transferat din cauza evenimentului trist care a avut loc la Gaziantep. Este al zecelea pacient decedat”, a scrie ministrul turc, pe Twitter. De asemenea, el a transmis condoleanțe familiilor decedaților.

Incendiul din secția de terapie intensivă a izbucnit sâmbătă din cauza unei explozii la un ventilator cu oxigen, care ajută bolnavii cu COVID-19 să respire.

Guvernatorul local a transmis într-un comunicat că alți pacienți care primeau tratament au fost transferați la spitalele din apropiere, potrivit Reuters.

Doi procurori din provincie au fost însărcinați să investigheze cauza exactă a producerii exploziei, a declarat procuratura locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel