Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turcia. Un carusel gigantic cu pendul s-a rupt în aer și-a prăbuși la pământ cu susul în jos. Mai mulți copii au fost răniți
WhatsApp
Un carusel gigantic cu pendul din Turcia, s-a rupt în aer și-a prăbuși la pământ cu susul în jos. Mai mulți copii au fost răniți deoarece erau prinși în scaunele lor.
Turcia. Un carusel gigantic cu pendul s-a rupt în aer și-a prăbuși la pământ cu susul în jos. Mai mulți copii au fost răniți  / Foto: Unsplash

Acesta este momentul îngrozitor în care un carusel de bâlci s-a rupt și s-a prăbușit într-un parc de distracții din Turcia, blocând copiii răniți în scaunele lor, conform Daily Mail.

 

13 Iunie, o zi terifiantă pentru mai mulți copii dintr-un parc de distracții din Antalya

 

Copiii nevinovați au fost văzuți zâmbind și ținându-se de barele de metal în timp ce atracția din parcul Ataturk din Antalya, în sud-vestul Turciei, a început să se desfășoare într-o zi însorită din acest weekend.

Dar, câteva minute mai târziu, o tragedie de neimaginat a avut loc. Imaginile de groază arată că, la doar câteva momente după ce a pornit, atracția din parcul de distracții s-a rupt în două.

Copiii au fost auziți țipând de panică, iar părinții îngroziți și alți adulți s-au grăbit să încerce să își ajute copiii. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i elibera pe cei răniți din legăturile stranse alea scaunelor lor.

Atenție! Videoclipul conține imagini cu un impact mare emoțional.

 

Accident feroviar în Spania. 22 de victime, după ce o locomotivă s-a ciocnit cu un tren de pasageri - VIDEO

 

Pompierii au acționat repede și au salvat toți copiii

 

Niciun copil nu a decedat în accident, dar trei au fost spitalizați rapid cu răni destul de grave.

Identitatea acestora a fost făcută publică, fiind vorba despre Mete Atik, în vârstă de 11 ani, Yakip Bilal Salarvan și Bugra Yagiz Koyun.

Unul dintre ei a declarat presei locale ce a simțit când a văzut că este în pericol: "În timp ce ne legănam, un cablu sau ceva s-a rupt. Caruselul a zburat prin aer și a aterizat cu susul în jos. M-am lovit la cap și am și am vânătăi la picior”.

Poliția din Turcia a pornit o anchetă, privind incidentul tragic, care este încă în curs de desfășurare. 

Un deputat finlandez cere boicotarea kebaburilor turcești pentru că Turcia a refuzat aderarea Finlandei la NATO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel