Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turcia. Marius Şumudică, ţinta insultelor rasiste la un post TV, la o lună după cazul "Colţescu": "Un ţigan! Un cerşetor!"
WhatsApp
La o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia, românul fiind numit „țigan”.
captura video

După o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, românul Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia.

Marius Şumudică a dezvăluit că se simte insultat de conducerea echipei sale după primele negocieri pentru prelungirea contractului.

Acest lucru l-a înfuriat pe Erman Toroglu, un cunoscut comentator TV turc. Reacţia sa a fost, însă, una extrem de jignitoare la adresa antrenorului român. L-a numit pe Marius Şumudică „ţigan” şi „cerşetor”.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Marius Şumudică antrenează la Gaziantep de pe 14 iunie 2019, echipă care e pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte în 17 meciuri. Şumudică a cerut un salariu de 1,6 milioane de euro pentru el şi staff-ul lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel