Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turcia. Ciclistul român, Tudor Ghițoc, salvat de jandarmi, după ce a rămas înzăpezit în timpul unui antrenament
WhatsApp
Un biciclist, de naționalitate română, care a rămas blocat în mediul rural din Alanya, din cauza zăpezii și viscolului, a fost salvat de echipele de jandarmi, care au muncit 3 ore ca să ajungă la el.  
Turcia. Ciclist român, salvat de jandarmi, după ce a rămas înzăpezit în timpul unui antrenament

Tudor Ghițoc, un biciclist român, a rămas blocat, în timpul unui antrenament, pe drum din cauza ninsorii abundente și a zăpezii, din localitatea Bayr Mahallesi Takanlar din Alanya.

La apelul disperat al biciclistului român au răspuns echipele Stației de Jandarmerie Guzelbag de la Comandamentul Jandarmeriei raionale Alanya, scrie ercekalanya.com.

După ce au depus un efort de trei ore, în care au curățat drumul, echipele de jandarmi au ajuns în zona cu tractorul și I-au salvat pe Tudor. Românul a fost dus la secția de poliție.

 

Probleme pentru Inna în Turcia. Obligată să facă test și să se întoarcă în țară

 

Căderile masive de zăpadă au provocat haos în Turcia.  Vremea nefavorabilă a afectat de asemenea activităţile locuitorilor din sud-estul Turciei. În provinciile Bingöl, Sirnak şi Elazig, numeroase localităţi au rămas izolate, a relatat Anadolu.

 

Pentru prima oară, după 29 de ani, a nins în cea mai populară stațiune. Plajele din Antalya, acoperite cu zăpadă

 

Pentru prima oară în aproape 30 de ani a nins în Antalya, cea mai populară stațiune din Turcia.  Plajele care atrag vară de vară milioane de turiști sunt acum acoperite cu zăpadă.  

În această zonă în care, chiar și în ianuarie, temperatura medie zilnică este de aproape 10 grade Celsius, temperaturile au scăzut acum sub zero grade Celsius. Multe părți ale Turciei au fost lovite de ninsori abundente încă de săptămâna trecută.

Traficul aerian a fost suspendat, pe 24 ianuarie, pe Aeroportul din Istanbul, din cauza ninsorilor abundente, iar o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, s-a prăbuşit, informează presa turcă. În Istanbul au fost ninsori abundente. Compania aeriană care administrează Aeroportul din Istanbul (IGA) anunțase  suspendarea tuturor curselor aeriene, din cauza ninsorilor abundente şi vizibilităţii reduse, informează cotidianul Hurriyet.  Conform unor surse citate de publicaţia Daily Sabah, o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, al Aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit, dar nu nimeni nu a fost rănit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel