Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trofeul lui Lionel Messi, înmânat de o româncă. Cine este Adriana Paul care a fost pe scena Cupei Mondiale din Qatar
WhatsApp
Adriana Paul, stewardesă la compania aeriană Qatar Airways, a ținut trofeul pentru cel mai bun jucător, care a fost oferit lui Lionel Messi, la Qatar.
Trofeul lui Lionel Messi, înmânat de o româncă. Cine este Adriana Paul care a fost pe scena Cupei Mondiale din Qatar

Adriana Paul, care lucrează în Qatar ca stewardesă, s-a aflat pe scenă, la decernarea Cupei Mondiale, alături de oficiali din fotbal, reprezentanți din Qatar, dar și alte stewardese.

Pe contul de Instagram, Adriana Paul a publicat mai multe fotografii cu momentul, inclusiv unele în care a fost surprinsă de prietenii care urmăreau finala la televizor.

Pentru ceremonia de premiere de la finala Cupei Mondiale din Qatar, oficialii țării arabe au apelat și la mai multe stewardese ale companiei aeriene Qatar Airways, pentru a aduce medaliile și trofeele, scrie Libertatea.

Tinerele frumoase și-au făcut apariția pe scenă, în uniforma vișinie a companiei aeriene, iar apoi au înmânat trofeele. Printre ele s-a aflat și românca Adriana Paul, ea fiind cea care i-a oferit trofeul lui Lionel Messi.

„Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”, a transmis Adriana.

Lionel Messi și-a încununat luna de vis în Qatar cu un triumf istoric în finala Mondialului după un meci de care ne vom aminti și peste multe decenii de acum înainte! Pentru că finala fabuloasă găzduită de stadioanul Lusail, Argentina – Franța (2-2, 3-3 după prelungiri, 4-2 după loviturile de departajare), a fost cea mai frumoasă din istoria Cupelor Mondiale.  

 

Selecţionata Argentinei, noua campioană mondială, a sosit la Buenos Aires

 

Selecţionata de fotbal a Argentinei, care cucerit duminică titlul de campioană mondială în Qatar, după ce a învins în finală deţinătoarea trofeului, Franţa, la loviturile de departajare, a sosit la Buenos Aires, unde a fost întâmpinată de o mulţime de suporteri, informează EFE.

Marţi, la ora locală 2:23, aeronava companiei aeriene argentiniene care a transportat delegaţia Albiceleste de la Doha, avându-i în frunte pe preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), Claudio Tapia, şi pe selecţionerul Lionel Scaloni, a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Ezeiza, în provincia Buenos Aires.

Căpitanul Lionel Messi a ieşit primul din avion, ţinând în mână preţiosul trofeu, alături de Lionel Scaloni, urmaţi de ceilalţi membri ai delegaţiei.

În împrejurimile complexului sportiv al AFA, situat în apropierea aerodromului, zeci de mii de suporteri s-au adunat pentru a-i întâmpina pe Messi şi colegii săi, care se vor odihni câteva ore în această incintă după lungul drum din Qatar, înaintea "unei zile de neuitat", după cum scrie presa argentiniană.

Ulterior, în jurul prânzului, componenţii selecţionatei Argentinei sunt aşteptaţi în centrul oraşului Buenos Aires "pentru a sărbătorii titlul mondial alături de suporteri", după cum s-a anunţat într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al naţionalei Albiceleste.

Guvernul argentinian a decretat marţi zi de sărbătoare naţională, autorizând astfel o mare adunare populară, care urmează să depăşească din nou un milion de persoane (aşa cum s-a întâmplat imediat după victoria de duminică), pentru a-i aclama pe eroi la întoarcerea acasă.

Jucătorii urmează să se deplaseze la bordul unui autobuz descoperit, având imprimate trei stele, care reprezintă cele trei titluri mondiale ale Argentinei, fiind aşteptaţi în centrul capitalei argentiniene, unde vor sărbători câştigarea trofeului alături de fani.

Această a treia stea pentru selecţionata Argentinei, după cele cucerite de echipele conduse de Daniel Passarella (1978) şi Diego Maradona (1986) poartă marca lui Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale 2022.

Un titlu care îi permite lui Messi să se alăture legendarului Diego Armando Maradona, "El Pibe de Oro". Graţie celor 13 goluri marcate la cinci ediţii ale Cupei Mondiale, actualul căpitan al Argentinei l-a depăşit pe brazilianul Pele (12 goluri), singurul fotbalist din istorie care a cuceri de trei ori titlul de campion al lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel