Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Triunghiul Bermudelor din România: Misterioasa pădure atrage cercetători de mistere din întreaga lume
WhatsApp
Pădurea românească de la Hoia Baciu atrage cercetători ai misterelor din întreaga lume. Despre Triunghiul Bermudelor din România a relatat presa din întreaga lume. Una dintre atracțiile turistice sunt copacii cu forme neobișnuite. Localnicii refuză să intre în pădure după lăsarea întunericului.

Transilvania este celebră în întreaga lume, mai ales pentru povestea sângerosului conte Dracula. Regiunea muntoasă din vestul României ascunde însă și alte secrete. Se spune că în pădurea de la Hoia Baciu se concentrează o energie ciudată. Entuziaști din întreaga lume se adună aici pentru a experimenta atmosfera misterioasă ascunsă în vârful copacilor.

Pădurea este situată în apropierea Clujului și se întinde pe o suprafață de aproximativ 300 de hectare. A fost numită după un cioban care s-a pierdut în tufișurile dese în timp ce urmărea o turmă rătăcită de oi. O altă poveste vorbește despre o fată care s-a întors din pădure după cinci ani fără niciun semn de îmbătrânire. Pădurea este considerată un fel de Triunghiul Bermudelor românesc, unii localnici crezând că cei care intră în ea nu se vor mai întoarce niciodată sau vor suferi consecințele.

Triunghiul Bermudelor din România

 

Sute de povești pot fi găsite pe internet, în care vizitatorii descriu cum telefonul lor a încetat să mai funcționeze la un moment dat sau cum au avut brusc o durere de cap. Sophie Buchan, un reporter al ziarului britanic The Independent, a mers la Hoia Baciu în urmă cu câțiva ani pentru a obține propria sa perspectivă asupra acestei zone pline de mituri.

Ea a ales un ghid local, Alex, pentru a o însoți. Acesta a avut experiențe bogate, dar și neplăcute cu pădurea. De exemplu, el refuză să petreacă noaptea acolo.

Misterioasa pădure atrage cercetători de mistere din întreaga lume

 

"Prima dată când am campat în pădure cu prietenii mei, am fost treziți în mod repetat de un zgomot foarte puternic de copite. Ca și cum ar fi fost un cal sau o căprioară mare. Cu toate acestea, a fost suficient să scot liniștit capul afară din cort și sunetul ciudat a încetat imediat", a spus bărbatul.

Locurile misterioase atrag oameni însetați de mistere. Mulți turiști doresc să viziteze pădurea după lăsarea întunericului, de preferință sub lună plină. Alex și-a amintit de un coleg care a fost nevoit să petreacă noaptea cu un bărbat fascinat de moarte.

"Pe drum, acesta i-a povestit cât de obsedat era de moarte și cum îi plăcea să fie în preajma oamenilor pe moarte și să îi privească cum mor. A fost o noapte foarte lungă pentru Marius", a adăugat Alex, titrează publicația cehă Blesk.

Pe lângă ufologi și căutători de mistere și ciudățenii, aici vin și turiști obișnuiți. Zona este străbătută de trasee de drumeție sau de ciclism. Printre atracțiile populare se numără copacii cu forme ciudate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel