Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei stewardese, rănite în zborul Hamburg - București. Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni
WhatsApp
Trei stewardese au fost rănite ca urmare a unor turbulențe din cauza furtunilor care au lovit România joi noapte. 

Avionul se deplasa dinspre Hamburg către București. Turbulențele foarte puternice le-au surprins pe acestea cel mai probabil în afara scaunelor, fără centurile de siguranță. 

Incidentul s-a petrecut deasupra municipiului Craiova, însă piloții au reușit sa continue zborul până la București, iar avionul a aterizat pe aeroportul Otopeni. Au fost cerute de urgență ambulanțe, care au așteptat pe pista aeroportului. Stewardesele au fost preluate rapid de echipajele de urgență. 

Acestea au fost transportate la trei spitale din București: este vorba despre spitalul Floreasca, spitalul Elias și spitalul Universitar.

Deocamdată nu se știe cât de gravă este starea celor trei stewardese. Panica a fost foarte mare din cauza turbulențelor cauzate de codul roșu de furtuni și vijelii. Din fericire, nu a fost vorba și despre alte victime în avion.

Codul roșu de furtuni violente a fost emis pentru București și județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași. Avertizare a intrat în vigoare la ora 00:20 și este valabilă până la ora 00:30, atunci când va trece intensitatea maximă.

Cel mai probabil va continua să plouă până vineri dimineață. 

Bucureștiul a fost printre cele mai afectate orașe de căderea grindinei. Cartierul Berceni a rămas fără curent electric, iar grindina de dimensiuni mari a avariat unele mașini. În nordul capitalei a fost semnalată și căderea unui copac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel