Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români sunt căutați de poliție în Italia, după ce au provocat un accident grav și au fugit cu plăcuțele de înmatriculare
WhatsApp
Trei români sunt căutați de autoritățile din Italia, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident de circulație. După impact, cei trei au luat plăcuțele vehiculului și au dispărut.  

Trei cetățeni care călătoreau la bordul unui autoturism înmatriculat în România sunt căutați de poliția din Italia după ce în seara de duminică, 6 noiembrie, au provocat un accident în Viareggio (Toscana), apoi au fugit cu plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

Potrivit publicației La Nazione, accidentul a avut loc în jurul orei 20:00, pe via Federigi, în fața magazinului Penny Market.

Potrivit autorităților, un Volkswagen Passat a intrat brusc pe banda opusă și s-a izbit într-o autoutilitară la bordul căreia se aflau trei femei care au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital.

În urma coliziunii, cei trei ocupanți ai automobilului Volkswagen Passat, doi bărbați și o femeie, au ieșit din mașină, au scos plăcuțele de înmatriculare și au fugit de la locul accidentului.

În ciuda lipsei numerelor de înmatriculare, carabinierii au reușit să obțină câteva elemente utile: mașina este înmatriculată în România și au aflat numele proprietarului, datorită colaborării cu organizațiile de cooperare internațională. Autoturismul nu rezultă a fi furat.

Carabinierii au obținut și analizat imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

O anchetă trebuie să stabilească nu numai a identitățile celor trei fugari, ci și motivul unui astfel de comportament aparent inexplicabil.

Vezi și:

Cinci români, prinși cu 16.000 euro în buzunar, încasați ilegal în Italia

 

Cinci români au fost prinși după ce au încasat venitul de cetățenie în mod ilegal. Carabinierii stației Pelago, provincia Florența, Toscana din centrul Italiei, susțin că românii și-au băgat în buzunar 16.000 euro. 

Au pus în buzunar venitul din cetățenie fără să aibă dreptul la el. Din acest motiv, carabinierii stației Pelago, în colaborare cu militarii Unității Inspectoratului Muncii Florența, au denunțat cinci persoane care ar fi obținut în mod nejustificat venituri de cetățenie.

Cercetările Carabinierilor și Inspectoratului au permis să se constate că cei cinci suspecți au atestat în mod fals la INPS că au rezidența în Italia pentru perioada necesară admiterii. Cei cinci, cărora le-au fost deja revocate venituri între sfârșitul lui 2020 și începutul lui 2021 la recomandarea Municipalității, primiseră între timp sume cuprinse între 500 și 9.000, în valoare totală de 16.000 de euro. Verificări suplimentare sunt în curs de către carabinieri, care operează sub conducerea Compagniei di Pontassieve comandată de locotenent-colonelul Giancarlo Caporaso.

Potrivit militarilor și pe baza a ceea ce iese la iveală în cursul anchetelor, în teritoriu pot exista - nu doar Pelago, ci întregul Valdisieve - alte persoane care încasează venituri din cetățenie fără a avea dreptul la acestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel