Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români, reţinuţi pentru furtul mai multor capre de la o stână
WhatsApp
Polițiștii au deschis o anchetă și au reținut trei bărbați care ar fi furat mai multe oi de la o stână. 
Fotografie creată de Rachel Claire, de la Pexels

Trei bărbaţi din judeţul Dolj au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au furat 29 de capre de la o stână din comuna Maglavit pe care le-au dus la o altă stână situată pe raza municipiului Calafat, scrie Agerpres. 

Potrivit IPJ Dolj, cei trei au fost prinşi după ce persoana păgubită a sesizat furtul caprelor, valoarea acestora fiind estimată la suma suma de 11.000 lei. Poliţiştii au identificat doi tineri de 27 de ani, din localităţile Maglavit şi Moţăţei, bănuiţi că ar fi sustras animalele, pe care le-ar fi dus la stâna unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Calafat. Animalele au fost găsite şi restituite proprietarului.

Tinerii de 27 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat, iar bărbatul de 48 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tăinuire, cei trei urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: Patru cetăţeni turci, depistaţi cu paşapoarte false la PTF Vama Veche

 

Patru cetăţeni turci au fost depistaţi de poliţişti, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, când intenţionau să intre în România, cu un microbuz, pe baza unor paşapoarte false, a informat, joi, Garda de Coastă.

Paşapoartele celor patru turci aveau însemnele autorităţilor din Republica Moldova şi Ucraina.

"În data de 29.12.2021, în jurul orei 11,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean moldovean, în vârstă de 24 ani, însoţit de un şofer de rezervă, cetăţean ucrainean. În microbuz călătoreau ca pasageri patru cetăţeni străini, care s-au legitimat la intrarea în ţară cu paşapoarte care aveau însemnele autorităţilor din R. Moldova şi Ucraina. În urma verificării autenticităţii documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că paşapoartele prezentate pentru controlul de frontieră de către cei patru pasageri nu îndeplinesc condiţiile de formă şi de fond specifice unor documente autentice, acestea fiind false", se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel