Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români, răniţi într-un accident rutier. Un șofer a schimbat banda fără să se asigure și s-a izbit de un TIR
WhatsApp
Trei români au fost răniţi într-un accident, la ieşirea din oraşul Târgovişte, Dâmboviţa.    

Accidentul ar fi fost provocat de un șofer în vârstă de 48 de ani care ar fi schimbat banda fără să se asigure, reiese din primele cercetări ale Poliției, scrie ȘtirileProtv. Astfel, în urma acestei acțiuni, el s-a izbit de un TIR, după care a ajuns pe contrasens, unde a lovit o mașină care circula regulamentar.

Şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a declarat că maşina i-a ieşit brusc în față, astfel că acesta nu a mai avut cum să evite impactul. Evenimentul s-a produs pe drumul ce leagă Târgovişte de Găeşti. 

În mașină se afla și o femeie. În urma impactului, aceasta și şoferul TIR-ului au scăpat nevătămaţi. Cu taote acestea, ceilalţi conducători auto implicaţi în accident au fost răniţi.

Printre victime se numără și o femeie, de 42 de ani, pasageră în maşina celui care ar fi provocat accidentul.

Martorii au fost cei care au apelat numărul de urgenţă 112. Echipajele sosite la fața locului, i-au preluat imediat pe răniţi și i-au transportat la unitatea de primiri urgente. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs acest accident, informează ȘtirileProtv.

 

O femeie a murit arsă de vie, după ce s-a izbit cu mașina de un copac și a rămas blocată

 

Un accident cumplit de circulație a avut loc joi seară, și în localitatea Andrășești din județul Ialomița. O femeie de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac, iar apoi autoturismul a luat foc.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stins incendii, descarcerarea și echipaje medicale  SMURD și  SAJ,  însă pentru victima nu s-a mai putut face nimic. „Incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, persoană de sex feminin, de aproximativ 30 ani a fost găsită carbonizată,” transmite ISU Ialomița.

Femeia care și-a piedut viața în accident este din localitatea Chiochina. Poliția efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit Realitateadeialomița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel