Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români, la un pas de moarte. Mașina, în care se aflau, transformată în scrum, pe autostradă
WhatsApp
O mașină s-a făcut scrum, pe autostrada A1, sensul Deva – Sebeș, în seara zilei de 25 iunie 2022. La kilometrul 395 unde s-a produs incendiul au intervenit pompierii din Dobra. 
Trei români, la un pas de moarte. Mașină, în care se aflau, transformată în scrum, pe autostradă. Sursa - ISU Hunedoara

Potrivit ISU Evenimentul a fost anunțat printr-un apel la numărul unic de urgență 112, la fața locului ajungând un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajului de intervenție, mașina era afectată în proporție de 80%, însă în scurt timp, pompierii au lichidat incendiul, fără a fi puși în pericol alți participanți la trafic.

Cele trei persoane care se aflau în autoturism în momentul declanșării incendiului s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Tot azi, un grav accident rutier s-a produs în județul Hunedoara,  fiind soldat cu 7 victime, printre care un copil inconștient. Autoritățile au fost în alertă.

 

Accident grav, în județul Hunedoara. 7 victime, printre care un copil inconștient

 

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Cârnești, județul Hunedoara. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii.

La sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate, fiind extrase din mașină de către echipajele de descarcerare.

În urma accidentului, șapte victime au fost asistate medical la fața locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care și un copil în stare de inconștiență. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital, informează ISU Hunedoara.

Un alt accident de circulaţie, soldat cu rănirea a cinci persoane, s-a produs sâmbătă, pe DJ211A, în judeţul Brăila, una dintre victime fiind transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, transmite Agerpres.

 

Cinci români, răniţi într-un accident rutier. Una dintre victime, preluată de elicopterul SMURD 

 

 

Potrivit IPJ Brăila, accidentul s-a produs în afara localităţii Cuza-Vodă. "Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Vrancea, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 211A, din direcţia Brăila către Constanţa, pe un pod ce face traversarea unui canal de irigaţii, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile", precizează sursa citată.

În urma accidentului a fost rănită femeia care conducea autoturismul, dar şi pasagerii - un bărbat de 40 de ani, o tânără de 18 ani şi două minore în vârstă de 10 şi 15 ani, toţi din judeţul Vrancea. Toţi sunt transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel