Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei români au furat un seif, în care era jumătate de milion de lei. Magistrații au decis: arest și control judiciar
WhatsApp
Trei bărbați au fost plasați duminică de magistrați în arest la domiciliu, sub control judiciar sau în arest preventiv în dosarul în care polițiștii fac cercetări după furtul unui seif cu 500.000 de lei dintr-o societate din Bistrița, potrivit Mediafax. 
Trei români au furat un seif, în care era jumătate de milion de lei. Magistrații au decis - arest și control judiciar

Potrivit IGPR, cei trei bărbați au fost prezentați duminică magistraților. Aceștia au dispus luarea măsuri arestului la domiciliu față de bărbatul de 45 de ani, control judiciar pentru 60 de zile față de bărbatul de 46 de ani și arestare preventivă față de bărbatul de 32 de ani.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Vezi si: Spania. Un român a jefuit două case, de unde a sustras arme de foc. Hoțul și-a ascuns prada într-o casă nelocuită

Polițiștii au făcut duminică opt percheziții în acest caz.  „Perchezițiile au fost desfășurate în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei.

Citeste si: Spania. Români, specializați în furt de echipamente informatice de mare valoare, capturați: "Au o mobilitate europeană ridicată"

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare”, a transmis, duminică, Poliția Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel