Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei persoane, aflate pe un trotuar, spulberate de o mașină. Șoferița de 60 de ani a încurcat pedalele
WhatsApp
Un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite, s-a petrecut sâmbătă, 1 mai, în jurul orei 10.45, pe strada Dobrogeanu Gherea din Roman.
Trei persoane, aflate pe un trotuar, spulberate de o mașină

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman, o femeie  de 60 de ani din Roman, în timp ce efectua manevra de ieșire dintr-o parcare, fără a se asigura, a surprins și accidentat trei persoane și a avariat alte trei autoturisme. Martorii accidentului spun că femeia de la volan ar fi încurcat pedalele la ieșirea din parcare, scrie ziarulderoman.ro.

„În urma impactului a rezultat rănirea celor trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 și 53 de ani, care au fost preluați de echipaje de ambulanță și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspector de poliție Ramona Ciofu, ofițer de presă în cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență (SMU) Roman, doi dintre pietonii accidentați au suferit răni grave. O femeie de 41 de ani a suferit o contuzie la genunchi, fiind externată, iar un bărbat de 52 de ani a suferit o fractură de gleznă, fiind internat în Secția Ortopedie a SMU Roman. Cele mai grave răni le-a suferit o femeie de 51 de ani, diagnosticată de cadrele medicale cu hemoragie subarahnoidiană și fractură bază de craniu, pacienta fiind transferată cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, a precizat Andreea Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel