Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie pe șosea: Un mort și doi răniți în urma unui accident grav
WhatsApp
Un bărbat de 45 de ani din București a murit, iar două femei de 19 și 45 de ani au fost rănite după un accident pe o șosea din Vrancea, produs în noaptea de duminică spre luni. Accidentul a avut loc pe DN 11 A, în afara localității Adjud.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că o tânără de 19 ani, din județul Bacău, aflată la volanul unei mașini, a intrat în coliziune cu un autoturism ce venea din sens opus. Acesta era condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din București.

În urma accidentului a murit șoferul în vârstă de 45 de ani, iar două femei de 19 și 45 de ani au fost rănite.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, scrie Mediafax.

 

Un bărbat a murit la câțiva metri de casă, sub ochii soției și fiului

 

În ultimele zilea au fost înregistrate mai mult accidente pe șoselele din România. Astfel, un alt bărbat din Alba a murit după ce a intrat cu ATV-ul într-un gard din beton. Potrivit autorităților, acesta nu purta corespunzător casca de protecție, iar din acest motiv impactul i-a fost fatal. În plus, accidentul s-a produs la doar câţiva metri distanţă de casa acestuia, unde îl aşteptau soţia şi fiul său. 

Tragedia s-a produs pe Drumul Naţional 1, în localitatea Lancrăm, din judeţul Alba. Bărbatul în vârstă de 51 de ani se îndrepta către casă, cu ATV-ul său. Din cauze necunoscute, acesta a pierdut controlul ATV-ului şi s-a oprit într-un gard din beton. În urma impactului, bărbatul s-a lovit puternic în zona capului şi a rămas, astfel, inconștient, scrie ObservatorNews.

Cadrele medicale au sosit imediat la fața locului și au încercat să-l resusciteze zeci de minute, însă fără vreo reușită. "Pacientul era în stop cardio-respirator, prezenta un traumatism cranio-cerebral sever şi leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat Gheorghe Muntiu - medic la Serviciul Județean de Ambulanță Alba, potrivit ObservatorNews.

Potrivit autorităților, acesta nu ar fi avut viteză. În aceste condiții, ei cred că daca bărbatul ar fi purtat casca de protecţie în mod corespunzător, ar fi putut scăpa cu viaţă din impact. Mai ales că, spun vecinii, acesta nu circula cu viteză în mod normal. 

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața chiar înainte de a ajunge la soția și fiul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel