Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
TRAGEDIE. O fetiță a MURIT într-un centru de plasament din București. A căzut dulapul peste ea
WhatsApp
O fetiţă din Sectorul 5 din Bucureşti, aflată în plasament, a murit pe 29 noiembrie, după ce suferise un accident la începutul lunii septembrie.

Un accident pe cat de stupid pe atât de dramatic dovedește cât de fragilă poate să fie viața. O fetiţă de numai 10 ani din Sectorul 5 din Bucureşti, aflată în plasament, a murit după ce un dulap a căzut peste ea.

Nefericitul eveniment a avut loc în data de 9 septembrie. Fetița a fost transportată la spital, însă pe data de 29 noiembrie micuța a pierdut lupta cu viața.

„În data de 9 septembrie poliţiştii Secţiei 24 de Poliţie au fost sesizaţi, prin numărul de urgenţă 112, că în incinta unui centru de plasament de pe raza Sectorului 5, o minoră instituţionalizată a suferit un accident, fiind lovită de un dulap.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor, care a preluat persoana rănită şi a transportat-o la spital.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culă.

În data de 29 noiembrie a fost înregistrat decesul minorei, trupul neînsufleţit fiind ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

În funcţie de datele necroptice, precum şi cele rezultate din cercetare se analizează schimbarea încadrării juridice, precum şi aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat dat presei de reprezentanţii IGPR Bucureşti.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel