Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie la Sulina. Un bărbat a fost scos, fără viață, din apele Dunării
WhatsApp
În această seară, timp ce lucra la barcă împreună cu un prieten, un bărbat a alunecat și a dispărut în apele Dunării.

Salvatorii pompieri ai Pichetului Nave Operative din cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență ”Delta” al Județului Tulcea, a fost solicitat să intervină în apropierea localității Sulina unde o persoană de sex masculin a dispărut în apele Dunării.

La scurt timp după ce echipajul de salvatori, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Tulcea și ai Poliției de Frontieră au ajuns la fața locului, au găsit trupul bărbatului dat dispărut.

Din păcate, acesta nu prezenta semne compatibile cu viața. În acest caz, cercetările au fost preluate de organele abilitate.

Un alt bărbat a murit în urma unei coliziuni între un autotren şi un autoturism, accident rutier produs sâmbătă pe autostrada A2, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

 

Şofer român, mort după ce autoturismul său a intrat în coliziune cu un autotren pe autostrada A2

 

Persoana decedată, în vârstă de 65 de ani, este şoferul autoturismului, pentru scoaterea acestuia din maşină intervenind un echipaj de descarcerare.

"În această dimineaţă, în jurul orei 8,40, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie A2 au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe A2, km. 197, sensul de mers către Constanţa. Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism şi un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 65 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, a fost întocmit un dosar de cercetare penală în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentului rutier.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, inclusiv cel de pe elicopterul SMURD, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel