Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în Verona: Un român de 59 de ani a fost găsit fără viață lângă o biserică
WhatsApp
Un tragic incident a avut loc în Verona, Italia, unde un român în vârstă de 59 de ani, fără adăpost, a fost găsit fără viață în fața Bisericii Sfântul Toma. 
Zona în care a fost descoperit cadavrul (Foto: ANSA)

Bărbatul, identificat ca fiind Cicel Turiceanu, a fost descoperit în zorii zilei de către muncitorii de la Amia, conform presei italiene.

Descoperirea macabră a avut loc dimineață, când lucrătorii de la Amia au găsit trupul lui Cicel Turiceanu lângă o bancă în apropierea bisericii San Tomaso (Sfântul Toma). Conform relatărilor, bărbatul avea o fața afectată, iar primele investigații sugerează că ar putea fi vorba despre o cădere sau despre complicații ale unei boli.

Cicel Turiceanu, un om al străzii, a trăit în sărăcie și lipsă de adăpost în Verona. Potrivit informațiilor furnizate de Ansa, el a fost găsit în dimineața aceasta de către personalul de la Amia, care desfășura activități în zonă. Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat, iar medicii care au ajuns la fața locului au constatat decesul său.

 

Autoritățile ar putea cere o autopsie

 

Din cauza circumstanțelor neclare ale morții sale, autoritățile ar putea dispune efectuarea unei autopsii pentru a stabili cu exactitate cauza decesului lui Cicel Turiceanu. Problemele cu alcoolul, pe care le-a avut în trecut, ar putea fi un factor în acest tragic eveniment, iar investigațiile ulterioare vor încerca să ofere mai multe informații în acest sens.

Trupul neînsuflețit al lui Cicel Turiceanu a fost transportat la Institutul de Medicină Legală de la Policlinico di Borgo Roma, unde va fi supus unor examene detaliate pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele morții sale. În timp ce familia și prietenii lui Cicel Turiceanu își plâng pierderea, acest tragic eveniment aduce în atenția publicului vulnerabilitatea și dificultățile cu care se confruntă persoanele fără adăpost, în special în condițiile precare ale vieții de pe străzi.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel