Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în regiunea Biella, Italia: un tânăr student român a decedat la 20 de ani
WhatsApp
Liceul „Itis Quintino Sella” din Biella, regiunea Piemont, este într-o profundă stare de doliu în urma pierderii tragice a lui Ștefan Bratu, un fost elev de origine română deosebit de talentat. La vârsta de numai 20 de ani, Ștefan a fost răpus de o boală nemiloasă, aducând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit.
Tragedie în regiunea Biella, Italia: un tânăr student român a decedat la 20 de ani / Sursa foto: ANSA

Tânărul român, fost student la Itis Q. Sella din Biella, a pierdut lupta cu cancerul. Ștefan Bratu a fost cunoscut în întreaga regiune pentru abilitățile sale deosebite în domeniul informaticii și robotică. A reprezentat cu mândrie școala sa în numeroase competiții și a fost un exemplu de excelență academică și spirit comunitar.

Vestea tragică a trecerii sale din viață a fost adusă la cunoștința publicului prin intermediul site-ului școlii, unde a fost postat un mesaj emoționant în memoria sa.

 

„Nu a fost doar elevul meu, ci și un prieten”

 

Profesorul său, Giuseppe Aleci, a făcut, de asemenea, o rememorare emoționantă a lui Ștefan pe rețelele de socializare. Aleci a descris tânărul ca fiind "un exemplu de bunătate, inteligență și umanitate".

„Vestea pe care nu vrei să o auzi niciodată. Cancerul l-a răpit pe elevul meu Ștefan. Un elev extraordinar. Un exemplu de bunătate, inteligență și umanitate. Eram un grup împreună cu Ștefano, Benedetto și Mattia. Împreună în campionatul de robotică. Ultima noastră competiție în campionatele de robotică în mai 2023. Împreună mereu... nu a fost doar elevul meu, ci și un prieten. Nu este acceptabil...”, scrie acesta conform presei străine.

La Itis Q. Sella din Biella și în întreaga comunitate, Ștefan Bratu va fi întotdeauna amintit ca un tânăr talentat, dedicat și iubit de toți cei care l-au cunoscut. Înmormântarea sa a adus împreună prieteni, familie și colegi pentru a-și lua rămas bun și pentru a-și comemora viața scurtă, dar remarcabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel