Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în familia unor români stabiliți în Anglia: Fetița lor de numai trei anișori a murit subit: „Frumoasa Maia și-a desfăcut aripile”
WhatsApp
Maia, o fetiță româncă de numai trei ani, stabilită în Strood, comitatul Kent, regiunea South East din Anglia, a murit vineri după ce s-a îmbolnăvit grav.
Tragedie în familia unor români stabiliți în Anglia: Fetița lor de numai trei anișori a murit subit: „Frumoasa Maia și-a desfăcut aripile”

Bonele britanice ale fetiței românce fac acum apel pentru strângerea de fonduri pentru plata înmormântării Maiei, care a murit după ce s-a îmbolnăvit grav în timpul vacanței de Crăciun, pe care o petrecea împreună cu părinții ei în România. 

Se pare că micuța a călătorit cu părinții, Mihaela și Adrian, și cu sora Jessica, în vârstă de cinci luni și jumătate, în România de Crăciun pentru a vizita familia. Dar Maia s-a îmbolnăvit și a fost internată la spital unde i s-a pus un ventilator.

Bonele ei, Shannon Cox, Toni Marston și Alicia Bonner, au lansat o strângere de fonduri pentru a sprijini familia în urmă cu șase zile, iar donațiile au început să vină. Dar, vineri dimineață a venit vestea devastatoare că Maia a pierdut lupta cu boala.

 

Maia a devenit bolnavă în timp ce era plecată de Crăciun în România

 

Echipa continuă să strângă fonduri, dar acum va fi pentru a ajuta la plata înmormântării copilului mic.

„Eu, împreună cu Toni și Alicia, am fost bonele Maiei în ultimii doi ani. Maia a devenit bolnavă în timp ce era plecată de Crăciun în România și a necesitat o intervenție chirurgicală. A fost pusă pe un ventilator despre s-a constatat mai târziu că era infectat cu E.coli. Rinichii Maiei au început apoi să cedeze și a început dializa, dar starea ei a continuat să se deterioreze și apoi inima a început să cedeze. Maia suferise o hemoragie cerebrală care i-a lăsat creierul mort. Nici o familie nu ar trebui să treacă prin durerea de a-și pierde frumoasa prințesă. Maia avea 43 de luni și în scurta ei viață a fost o fetiță atât de uimitoare, plină de energie, pe care toată lumea a adorat-o. Ne va fi cu adevărat dor și niciodată nu o vom uita. Vă rog pe toți să ne ajutați să strângem bani!

În această dimineață devreme (n.r. - vineri), frumoasa Maia și-a desfăcut aripile. Vă rog, oferiți-i acestei frumoase prințese cea mai perfectă înmormântare. Vă rugăm să acordați un moment pentru a împărtăși povestea Maiei și pentru a strânge fonduri pentru a ajuta familia să o înmormânteze pe Maia. Vă mulțumesc personal tuturor pentru eventualele donații făcute”, a povestit Shannon Cox.

„Ne va fi dor de frumoasa Maia în fiecare zi. Era ca una de-a noastră. Să mergi în vacanță și să nu te mai întorci este îngrozitor”, a spus Toni Marston.

Pentru a contribui puteți accesa pagina creată de bonele britanice pe platforma Go Fund Me.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel