Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedia de la Piatra Neamţ, la indigo într-o secţie ATI. Cinci pacienți cu Covid, morți într-un incendiu
WhatsApp
Incendiu la secţia ATI a unui spital a provocat moarea a puțin 5 oameni şi rănirea altor pacienţi infectați cu coronavirus în India. Unitatea medicală ar fi una privată, informează AFP. Tragedia pare trasă la indigo cu cea petrecută la Spitalul Județean Neamț, în urmă cu două săptămâni.   

Potrivit sursei citate, focul ar fi pornit de la secţia de Terapie Intensivă în care erau internaţi 11 bolnavi cu Covid. Cinci dintre ei au murit şi alţii, aflați în alte saloane ale spitalului, au fost răniţi. Spitalul este unul privat, situat în orașul Rajkot din vestul Indiei și trata pacienţi cu coronavirus.

"A avut loc un dezastru aici. Un incendiu a provocat o explozie în Unitatea de Terapie Intensivă. În prezent încercăm să identificăm modul în care a început focul. În acel moment erau 11 pacienţi internaţi la ATI", a declarat Tejash Karmata, unul dintre reprezentanții unității medicale. 

Potrivit Times of India, focul ar fi fost stins în aproximativ jumătate de oră, iar ambulanțele au preluat pacienții pentru a le oferi îngrijiri medicale. Bolnavii care au decedat aveau vârste curpinse între 60 și 70 de ani. Se crede că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Cauza focului este în acest moment investigată de anchetatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel