Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tot mai mulți români se întorc în țară și își deschid afaceri. Un cuplu se mândrește cu pizzeria lor: „Am furat meserie din Italia”
WhatsApp
După 15 ani petrecuți în Italia, doi români s-au întors în orașul lor natal, Piatra Neamț, și au adus cu ei nu doar experiența acumulată, ci și pasiunea pentru gastronomie italiană, deschizând o pizzerie locală.
Tot mai mulți români se întorc în țară și își deschid afaceri. Un cuplu se mândrește cu pizzeria lor: „Am furat meserie din Italia” / Foto: Facebook

Mădălina și Cosmin Damascan au fost muncitori în Italia timp de o lungă perioadă, dar dorința de a reveni în România și de a își împlini visul de a deveni antreprenori i-a condus spre decizia de a deschide propria afacere în frumosul oraș de pe valea Bistriței.

Potrivit informațiilor furnizate de News Allert, cei doi soți au inaugurat Pizzeria „Da Madlen”, situată în zona magazinului Unic de pe Bulevardul Dacia nr. 6.

 

„Am furat meserie din Italia”

 

Pe frontispiciul și pe vitrina noului local se poate citi cu litere mari motto-ul: „Pizza, paste și salate, la Madlen le ai pe toate”. Mădălina Damascan a împărtășit că experiența lor într-o pizzerie din Italia a fost inspirația pentru a-și deschide propriul local.

„Am lucrat 15 ani într-o pizzerie din Italia de unde „am furat” meserie. Si soțul meu e pasionat de bucătărie. Deocamdată suntem doar noi şi gătim cu drag şi spor”, a povestit Mădălina Damascan.

Pe lângă specialitatea lor principală, pizza, Mădălina și Cosmin oferă clienților lor o gamă variată de preparate italiene, inclusiv paste, salate, bruschette, sandwich-uri și clătite. Pentru a asigura calitatea produselor lor, cei doi antreprenori importă materii prime din Italia, selectând mereu cele mai bune ingrediente pentru preparatele lor.

Un alt avantaj pe care îl oferă Pizzeria „Da Madlen” este serviciul de livrare la domiciliu, disponibil prin intermediul comenzilor telefonice la numărul de telefon de pe pagina lor.

Cu pasiunea și priceperea lor, Mădălina și Cosmin Damascan speră să aducă o bucată autentică din gastronomia italiană în inima orașului Piatra Neamț și să devină o destinație preferată pentru iubitorii de mâncare italiană din zonă.

 

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel