Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teste negative false de COVID-19, descoperite la frontieră. Șase persoane trimise în carantină
WhatsApp
În ultimele 72 de ore, polițiștii de frontieră ai Republicii Moldova au depistat falsuri în trei permise de conducere, două cărți de identitate și șase teste PCR Covid-19. În toate situațiile, persoanele riscă documentări penale.
Teste negative false de COVID-19, descoperite la frontieră. Șase persoane trimise în carantină

Cele trei permise de conducere cu semne clare de falsificare au fost identificate în punctele de trecere a frontierei (PTF) Sculeni, Briceni și Ocnița. Două dintre ele ar fi eliberate de autoritățile moldovenești, iar al treilea permis ar fi emis în Italia.  

Uz de fals în două cărți de identitate românești a fost înregistrat în punctele de trecere Sculeni și Leușeni, în ambele cazuri sunt documentați cetățeni moldoveni.
 
La trecerea frontierei prin  PTF Criva, PTF Sculeni, PTF Palanca și PTF Leușeni,  polițiștii de frontieră au ridicat de la călători șase teste PCR Covid -19 falsificate. Toate persoanele documentate au declarat că pentru a evita autoizolarea și-au perfectat testele, însă nu au explicat cum le-au obținut.  În acest sens, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova solicită călătorilor să nu testeze vigilența polițiștilor, aflați în prima linie de control. Orice activitate ilegală se penalizează. Mai grav este că falsificarea unui astfel de document poate costa VIAȚA proprie sau a celui drag.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel