Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tenis. Patricia Ţig, ieşire nervoasă pe teren: "E un dobitoc!"
WhatsApp
Patricia Ţig s-a calificat în turul 2 la turneul WTA Hua Hin din Thailanda, dar s-a certat cu arbitrul în timpul meciului. Supervizorul a intervenit pentru a o calma pe tenismenă.
sursa foto: Facebook

Scena s-a desfăşurat în tie-break-ul setului decisiv, când Patricia Ţig s-a supărat din cauza unui challenge.

„Dar verifică mingea. E atâta de mult afară. Dar nu e greşeala mea, e greşeala ta. Vreau ca tu să schimbi decizia. E atât de mult afară, nu a fost aproape. Haide! E treba lui (n.r.-a arbitrului de tuşă) să ştie asta. Nu, nu, verifică mingea. E greşeala ta, tu trebuie să verifici chiar acum! Cheamă supervizorul! Ăsta nu ştie nimic, e un dobitoc!”, a spus tenismena în timpul discuției purtate cu arbitrul.

A fost nevoie de intervenţia supervizorului pentru a o calma pe româncă, dar Ţig a continuat criticile la adresa arbitrului.

„E vina lor, nu a mea. Mingea a fost afară atât de mult. Ei nu au văzut asta, nu ştiu de ce. Nu-mi spune tu mie nimic despre regulament, în primul rând! Nu-mi spune tu mie nimic la acest turneu, bine? E punctul meu şi e greşeala voastră. Eu m-am referit la acea minge, despre care am cerut să fie verificată, nu puteam să zic că e afară şi cealaltă”, i-a spus Patricia Țig supervizorului.

Românca a câştigat meciul şi va evolua în turul 2 împotriva unei sportive din China, clasată sub locul 200 în clasamentul WTA.

Principala favorită la WTA Hua Hin este Elina Svitolina, locul 4 la simplu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel