Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teleroman. Un polițist băut și drogat a furat o mașină
WhatsApp
Un polițist din Alexandria beat și drogat a furat mașina unei firme, fiind prins conducând într-o localitate din apropiere. 

Un bărbat de 27 de ani, polițist la Poliția Alexandria, județul Teleorman, este cercetat după ce ar fi furat mașina unei firme. Acesta era băut și sub influența unor substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați sâmbătă de angajatul unei firme din Alexandria despre furtul unui autoturism. Acesta a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras mașina este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

„Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis Poliția Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel