Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tătărușanu & Co eliminați de Inter Milano din Cupa Italiei
WhatsApp
AC Milan, cu Tătărușanu titular, a fost eliminată marți seara din Cupa Italiei, în sferturile de finală ale competiției, cu un gol primit în minutele de prelungire ale partidei.
tatarusanu

Derby de la Mandolina, eterna confruntare a rivalelor AC Milan și Internaționale Milano, s-a jucat de data aceasta, marți seara, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ciprian Tătărușanu a fost titular la AC Milan, în timp ce celălalt internațional român, portarul Andrei Radu, a fost rezervă la Inter.

Înger și demon al partidei a fost pentru AC Milan superstarul Zlatan Ibrahimovic, care după ce a deschis scorul în minutul 31, a reușit să primească două cartonașe galbene, fiind eliminat în minutul 58.

Tătărușanu a avut câteva intervenții salvatoare

 

În doar 10 oamenim, Tătărușanu & Co au făcut față mai greu ofensivei lui Inter, care a egalat în minutul 71 din penalty, executat de Lukaku.

Tătărușanu a avut câteva intervenții salvatoare, ce puteau duce partida în prelungiri, însă nu a mai putut face nimic la șutul perfect, din lovitură liberă, al lui Eriksen din minutul 90+7, plasat în vinclul stâng al porții apărate de român.

Partida s-a încheiat 2-1 (0-1), Inter Milano urmând să joace în semifinale cel mai probabil cu Juventus, care se confruntă în sferturi cu divizionara secundă Spal, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel