Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tatăl tânărului acuzat de uciderea Mariei Campai rupe tăcerea. „Nu exclud că ar fi putut fi el”
WhatsApp
Tatăl adolescentului de 17 ani, acuzat de uciderea Mariei Campai a declarat că nu exclude posibilitatea ca fiul său să fie implicat, dar a subliniat că ancheta ar putea releva o altă persoană responsabilă. 
Foto: Maria Campai / Sursă: Facebook - Maria Campai

Tatăl tânărului de 17 ani, acuzat de uciderea Mariei Campai, în vârstă de 42 de ani, a declarat că nu exclude posibilitatea ca fiul său să fie implicat, dar că la fel de bine ar putea fi vorba despre altcineva. „Nu exclud că ar fi putut fi el, dar la fel de bine ar putea fi altcineva”, a spus acesta, citat de Corriere della Sera, în fața casei sale din Viadana (Mantua).

Tânărul, acuzat de omor voluntar premeditat și de ascunderea cadavrului, ar fi întâlnit victima online, iar cei doi ar fi stabilit să se întâlnească la locuința femeii pe 19 septembrie. În ziua dispariției, Maria Campai le spusese apropiaților că pleacă la Mantua pentru un interviu de angajare. La scurt timp după, sora acesteia a raportat dispariția.

Cadavrul Mariei Campai a fost descoperit într-o grădină a unei case nelocuite din apropiere, fiind ascuns sub frunze. Potrivit anchetatorilor, tânărul de 17 ani ar fi fost responsabil de ascunderea trupului. Deocamdată, motivul crimei rămâne necunoscut.

Tatăl adolescentului a mai adăugat: „Ce conversație a trebuit să ai cu fiul meu de 17 ani? Cum a convins un tânăr de 17 ani o femeie de 42 de ani? În primul rând, mi-a părut rău și mi-a fost milă de victimă. Acum noi așteptăm investigațiile. A colaborat, cine a greșit va plăti. Dacă ar fi adevărat, îmi cer scuze față de familia victimei, dar nu transformați un tânăr de 17 ani într-un monstru”.

Autopsia a relevat că victima ar fi fost lovită în cap și sufocată, cel mai probabil în garajul casei. Deși circumstanțele precise ale crimei nu sunt încă clare, există indicii că între cei doi ar fi avut loc o întâlnire intimă, urmată de tragedie. Ancheta continuă pentru a stabili motivul exact al faptei.

Maria trecea printr-o perioadă dificilă: Încerca să își refacă viața 

 

Reamintim că trupul Mariei a fost descoperit pe 26 septembrie, într-o casă părăsită, la marginea localității. Căutările pentru găsirea ei, declanșate cu șapte zile în urmă, s-au încheiat într-un mod tragic, când vecinii, alertați de un miros suspect, au atras atenția carabinierilor asupra unei vile abandonate, unde au găsit corpul femeii, ascuns în spatele unui gard viu.

Maria, stabilită în Parma alături de sora sa, Roxana, trecea printr-o perioadă dificilă. După despărțirea de soțul său, se străduia să își refacă viața, iar pe 19 septembrie, aceasta plecase de acasă sub pretextul unui interviu de angajare. Însă, în spatele acestei justificări aparent inofensive se ascundea o întâlnire cu un băiat de 17 ani, pe care îl cunoscuse online.

În acea zi fatidică, sora ei se oferise să o însoțească, fără a bănui adevăratul motiv al plecării. A lăsat-o într-un loc retras din Viadana, apoi s-a întors la Parma, fără să știe că acesta va fi ultimul moment în care o va mai vedea pe Maria în viață. După ce nu a reușit să ia legătura cu ea și telefonul a rămas închis, Roxana a alertat autoritățile, declanșând o amplă operațiune de căutare.

Anchetatorii au ajuns rapid la concluzia că ultima persoană care a văzut-o pe Maria în viață a fost adolescentul de 17 ani, acum principalul suspect. Potrivit surorii, acesta era băiatul pe care îl văzuse în acea seară când o lăsase pe Maria în Viadana. O declarație clară care a sprijinit investigația autorităților, conducând la arestarea minorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel