Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de două luni nu poate fi audiat: ,,Doar mormăie“
WhatsApp
Detalii halucinante despre crima din Neamț. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, procurorul Marius Ianuş, a declarat că bărbatul de 40 de ani, reţinut după ce şi-a înjunghiat gemenele, încă nu a fost audiat deoarece este „în stare de şoc”.

Detalii halucinante despre crima din Roman. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, procurorul Marius Ianuş, a declarat că bărbatul de 40 de ani, reţinut după ce şi-a înjunghiat gemenele, încă nu a fost audiat deoarece este „în stare de şoc”.

„Bărbatul a fost adus în vederea audierii, însă procedura propriu-zisă nu a început. Este în stare de şoc, nu a putut articula niciun cuvânt, doar mormăie”, a explicat procurorul Marius Ianuş, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, conform Libertatea.

Potrivit anchetatorilor,  bărbatul ar fi comis faptele pe fondul unei depresii „cauzată de prea mult stat în casă”. S-a ajuns la această ipoteză întrucât în ultimele 6 luni, acesta lucra în regim de telemuncă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că agresorul nu se afla sub influenţa alcoolului şi nici nu se afla în atenţia Poliţiei. De asemenea, procurorul a menţionat că „persoana cercetată nu avea antecedente de violenţă, nu era o stare tensionată în familie şi nu erau certuri”. Astfel, crima este cu atât mai șocantă, cu cât familia părea una fericită.

 

Una dintre fetițe a murit

 

Amintim că oribila crimă a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.50, când poliţiştii au fost alertaţi că o femeie a fost agresată şi se află pe scara unui bloc din Roman, județul Neamț, împreună cu doi copii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a agresat soţia de 34 de ani şi pe cele două fiice gemene, în vârstă de două luni şi jumătate, lovindu-le cu un cuţit.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Ştiri Neamţ, mama, împreună cu cele două fetiţe şi fratele lor mai mare, în vârstă de 9 ani, se aflau în apartament când a început scandalul. Bărbatul a înjunghiat inițial una dintre fete şi a rănit-o pe cealaltă, timp în care băiatul şi femeia ar fi fugit la un vecin, care a anunţat autorităţile. Ulterior, individul s-a încuiat în locuinţă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a-l reţine.

Fetițele au fost duse la spital în stare gravă, însă una dintre ele a murit. Sora ei a fost transportată la cu elicopterul la Spitalul Sfânta Maria Iaşi şi este în stare gravă, dar stabilă. De asemenea, mama fetiţelor a ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul suspectat de omor şi tentativă de omor a fost reţinut şi dus la Poliţie pentru audieri.


 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel