Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânărul șofer român care a sfârșit într-un tragic accident în Ungaria, adus acasă. Adelin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă (FOTO+VIDEO)
WhatsApp
Adelin, șoferul care a murit într-un accident înfiorător, pe 2 mai dimineață, pe autostrada M1 din Ungaria, a fost adus acasă, în județul Argeș.

„Trupul neînsuflețit al lui Adelin a fost adus acasă, în județul Argeș. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Biserica Vărsești”, este anunțul de pe rețelele de socializare. 

Cine dorește să-i aducă un ultim omagiu este așteptat să participe la slujba de înmormântare. 

 

Adelin avea doar 28 de ani

 

Adelin este șoferul care a murit într-un accident înfiorător, pe 2 mai dimineață, pe autostrada M1 din Ungaria. Avea doar 28 de ani și era tatăl unui băiețel mic. O viață sfârșită brutal, după ce a intrat cu platforma de transport auto pe care o conducea într-un alt camion, care circula în față, potrivit kisalfold.hu. Impactul a fost extrem de violent. Cabina românului a fost distrusă complet, iar tânărul român a sfârșit pe loc, în mormanul de fiare.

În jurul orei 6:40, Adelin conducea platforma pe sensul spre Austria, în direcția Hegyeshalom, când, din motive necunoscute, a intrat cu viteză în camionul care circula în fața lui. Veol.hu scrie că nu au existat urme de frânare, impactul fiind extrem de violent. De altfel, imaginile de la locul tragediei publicate de presa locală arată dimensiunea dezastrului.

Adelin a rămas blocat între fiare, fiind eliberat de pompierii din Mosonmagyaróvár și Győr și predat serviciilor de urgență. Din păcate, românul nu a mai putut fi readus la viață, fiind declarat decedat, relatează movarpress.hu.

 

Adelin lasă în urmă un băiețel de doar câțiva anișori

 

Pe rețelele de socializare au curs zeci de mesaje de condoleanțe. Familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Adelin își iau rămas bun de la cel pe care l-au pierdut prea devreme și în urma căruia a rămas un băiețel de doar câțiva anișori.

„Drum lin spre cer sufletul meu, Dumnezeu sa fie cu tine, sa aibă grija de tine și sa te tina in dreapta lui, ai fost un suflet bun și minunat! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu sufletul meu bun, frățiorul meu! Ai lăsat un gol imens in inima si in sufletul nostru!!!”, este mesajul transmis de sora tânărului. Un mesaj care a fost urmat de alte zeci de reacții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel