Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăra româncă însărcinată în 5 luni, confirmată cu coronavirus, a murit
WhatsApp
A murit tânăra însărcinată în 5 luni din Baia Mare, care fusese confirmată cu coronavirus. Femeia era internată în stare gravă de acum două săptămâni.
Foto ILUSTRATIV

Decesul cu numărul 22 pe lista pacienților cu coronavirus e o tânără de 31 de ani care era însărcinată în 5 luni. Femeia fusese internată n urmă cu două săptămâni în stare gravă și de atunci a fost intubată.

Tânăra de 31 de ani din Șomcuta Mare, însărcinată în cinci luni, a fost transportată la spitalul din Baia Mare după ce s-a simțit extrem de rău. În urma consultului de specialitate, medicii i-au pus diagnosticul: dublă pneumonie. Conform unor surse medicale aceasta a refuzat tratamentul motivând că este însărcinată în cinci luni. În scurt timp, tânăra s-a simțit și mai rău, iar medicii i-au făcut testul pentru COVID-19, acesta ieșind pozitiv.

Tânăra a fost transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) – Suport COVID, unde a fost intubată. Întrucât tratamentul pentru coronavirus nu dădea niciun rezultat, s-a făcut apel la donatori de plasmă, dintre persoanele care au fost deja infectate și s-au vindecat.

Conform informațiilor din buletinul oficial al autorităților, tânăra prezenta comorbități. În plus, din câte se pare, ea s-a infectat la o întâlnire religioasă, anunță Observator. Nimeni din familia ei nu a mai fost confirmat pozitiv până în acest moment.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel