Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără, în stare gravă, în urma unui accident rutier în județul Olt. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD 
WhatsApp
O tânără, de 21 de ani, pasageră într-o maşină condusă de un bărbat, în vâstră de 25 de ani, a fost rănită grav, după ce automobilul în care se afla a intrat într-un șanț. Victima a fos t preluată de elicopterul SMURD. Evenimentul rutier a avut loc, sâmbătă, pe raza localităţii Izvoarele din județul Olt.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism. Șoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ. Accidentul s-a petrecut sâmbătă, la ora 16.08, pe DC 190, în comuna Izvoarele. Din primele cercetări, a reieşit faptul că șoferul a ajuns cu maşina în şanţ, iar pasagera a fost grav rănită. 

„În eveniment a fost implicat un singur autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Vâlcele, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe marginea drumului, scrie gazetanoua.ro.

În urma coliziunii, tânăra, din comuna Izvoarele, pasageră în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Prin urmare a fost solicitat un elicopter SMURD”, transmite IPJ Olt. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel