Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăra atacată de urs în Jepii Mici avea doar 19 ani, era din Iași și muncea la București. Cadavrul a fost recuperat cu greu
WhatsApp
Tânăra ucisă de urs pe un traseu din Bucegi, în apropiere de Bușteni, avea doar 19 ani. 

Trupul tinerei ucise marți de un urs pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi a fost recuperat de salvatori, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Salvamont Prahova a anunțat că misiunea de recuperare a trupului neînsuflețit s-a încheiat, iar acesta va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Laura Antimiu, a confirmat deschiderea dosarului. Surse judiciare au declarat că fata ucisă de urs avea 19 ani, era din Iași și avea viză de flotant pentru București.

Tânără atacată de urs pe Jepii Mici. Ursul a fost împușcat

 

Ursul care a ucis-o marți pe tânără a fost împușcat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, Adelin Gurgui. În urma incidentului, s-a constituit o echipă de intervenție care a neutralizat animalul extrem de agresiv.

Tânăra turistă a fost atacată de urs pe Jepii Mici, iar salvatorii montani au raportat că fata a fost târâtă și sfâșiată de animal. Recuperarea trupului a fost complicată din cauza prezenței ursului în zonă.

"Am fost anunțați că o turistă a fost atacată de urs pe traseul Jepii Mici, în apropiere de Valea Spumoasă. O echipă de intervenție a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă și, după coborârea în rapel pe firul văii, au găsit victima, din păcate decedată. Operațiunea de recuperare este extrem de dificilă din cauza terenului accidentat și a prezenței ursului la aproximativ 10-15 m de salvatori", a transmis anterior Salvamont Prahova.

Turistul care a asistat la eveniment și a sunat la 112 a fost preluat de jandarmii montani și coborât în Bușteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel